Neem contact op

Wij zijn DigiMenuBox

Dick Mensing, de eigenaar van de Studio is in 2005 met het bedrijf begonnen. Eerst alleen als fotostudio gespecialiseerd in fotografie voor de Horeca.

Niet alleen fotografie, maar ook het drukken van posters, flyers,visitekaartjes werden veel gedaan, hoofd werkzaamheid was het maken van licht- en menubakken voor de Horeca.

De vraag naar digitale presentaties werd steeds groter, al in 2009 werden de eerste digitale presentaties op tv schermen door studio Mensing gemaakt, het was nog zoeken naar de juiste software en hardware. Tijdens de HORECAVA van 2010 werden de eerste systemen aan de klanten getoond.

Studio Mensing was het eerste bedrijf in Nederland die een digitale menupresentatie voor de Horeca had ontwikkeld. Nu 10 jaar later is er een degelijk en betrouwbare digitale presentatie gemaakt. Met jaren ervaring is er een prachtig product ontwikkeld, betaalbaar, zonder extra kosten en volledig zelf door de klant met de meegeleverde software te beheren.

De DigiMenuBox© is aan veel Horeca  bedrijven in Nederland en België verkocht. Honderden ondernemers hebben hier dagelijks veel plezier aan.                                                      De verkoop van uw producten zal omhoogschieten met de DigiMenuBox© .

Horecava 2010                                                           Horecava 2011

Horecava 2010 introductie van het eerste digitale systeem in Nederland.                               Horecava 2011 introductie van de multiscreens.

 

 

folder digimenubox                                        DigiMenuBox next

2015 introductie DigiMenuBox                                                                                          2020 DigiMenuBox Next, compleet systeem met eigen players en software

 

 

 

Kom vrijblijvend langs bij de studio!

Contact opnemen