De Software

Met de meegeleverde software kan je alles zelf wijzigen. Achtergronden, teksten, prijzen, foto's en video's. Wij maken de eerste presentaties voor je en gebruiken hiervoor onze standaard lay-out.

Bezoek onze Showroom

In onze showroom hebben wij een complete opstelling staan. Hier kunnen we alle mogelijkheden van de DigiMenuBox demonstreren. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden.

Demonstratie Software

Voorbeelden klanten

Vrijblijvend advies

Assortiment Tv's en Wandbeugels

De Lay-Outs

De standaard lay-out bestaat uit diverse templates. Wij kiezen in overleg de achtergrond en accentkleur. Hier kunnen twee kolommen teksten en prijzen over worden geplaatst. Per scherm heb je plaats voor c.a. 30 producten. Boven in het scherm komt een grote balk met een foto naar keuze en je logo. Bij de tekst wordt een extra foto toegevoegd van je product. De teksten staan vast, de foto's boven en onder wisselen, dit maakt je presentatie een mooi dynamisch geheel. Tevens maken we per scherm een full-screen aanbieding of video.
De custom lay-out wordt volledig gepersonaliseerd voor je bedrijf. Wij maken de presentatie volledig in je huisstijl of we ontwerpen een geheel nieuwe presentatie. We hebben de volledige vrijheid in foto's, teksten en prijzen.

Dubbele Productpagina:

Heb je veel producten? Dan is dit de oplossing. Wij gebruiken de standaard lay-out met 30 producten, maar maken een wisseling naar een tweede productpagina. Hierdoor kan je nu 60 producten op 1 scherm tonen.

Animatie

Met professionele videosoftware maken wij een animatie voor je. Deze animatie kan je voor alle schermen gebruiken. Laat je logo in beeld draaien of laat producten over je scherm vliegen, alles is mogelijk.

Automatische Opstart

Wij voorzien de player van een stukje software, zodra je nu de tv aanzet, speelt de gewenste presentatie automatisch af.

DigiMenuBox Cloud

De presentaties spelen via je eigen geleverde cloud. Wij maken een cloud voor je aan, hierin komen je presentaties te staan. De player maakt contact met je cloud en speelt de presentatie af. De USB is niet meer nodig.

Ontwerp service

Heb je geen tijd of zin om je presentaties te wijzigen, dan doen wij dat met alle plezier voor je. Geef je aanpassingen door, wij doen de rest.

Bekijk onze andere horecasystemen van Menupresentatie

De Mening Van Onze Klanten

Wij worden erg positief beoordeeld door onze klanten, dit gaat vooral over de goede service en kwaliteit.

 Copyright © 2018 digimenubox.nl | onderdeel van menupresentatie